2008 öncesi diploma sorgulama

2008 öncesi diploma sorgulama

Ortaokul diploması nereden çıkarılır?

Eğer mezun olduğunuz okulun ismi değişti veya kapandıysa, bu durumda bu belgeleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine vermeniz gerekmektedir. İlkokul, ortaokul veya lise fark etmeden, bu diplomaların tamamı tek nüsha olarak çıkarıldığından dolayı, burada diploma yerine mezuniyet belgesi alıyorsunuz.

Ilkokul diplomamı nasıl alabilirim?

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinden Alınır.

E devlette lise diploma görünür mü?

Lise diplomasını elde etmek için evinizden kalkıp okulunuza hiç gitmeye gerek kalmadan eDevlet üzerinden çok rahatlıkla lise mezuniyet belgenizi sorgulayabilirsiniz.

Okul diploması nasıl alınır?

Diploma alabilmeniz için, ilk önce Okulunuz öğrenci işlerinden ilişik kesip İLİŞİK KESME BELGESİNİ almalısınız. İlişik kesme belgesini aldıktan sonra 3 farklı şekilde diplomanızı alabilirsiniz. 1) İlişik kesme belgesini şahsen diploma bürosuna getirerek diplomanızı alabilirsiniz.

Ortaokul diploması e devletten çıkar mı?

Açık Öğretim Ortaokulu Öğrencisi ve mezunlarına ait mezuniyet belgesi, öğrenci belgesi, hizmete özel belge ve tamamlama belgeleri edevlet üzerinden verilmeye başlandı. Edevlet şifresini temin eden öğrencilerimiz edevlet web sayfasına giriş yaparak istedikleri hizmeti alabilirler.

E devletten diploma nasıl çıkarılır?

kimlik numaranız ve edevlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı"nı bulmalısınız. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından "Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

Okul diploması e devletten çıkar mı?

Üniversite mezunlarının YÖK üzerinden, lise mezunlarının ise MEB üzerinden mezuniyet belgesi alabildiği işlemler edevlet'in ilgili linklerinden yapılabiliyor.